ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωση Πράνιτς

Τα ξένα ΜΜΕ και ιδιαιτέρως της Κροατίας έχουν γράψει κολακευτικά λόγια για τον Ντάνιελ Πράνιτς, μετά και τη νίκη της Κροατίας επί του Καμερούν, όπου ο μέσος του Παναθηναϊκού έκανε ντεμπούτο στο Μουντιάλ.

Αποθέωση Πράνιτς

Ο άσος των «πράσινων» ο οποίος έχασε την πρεμιέρα λόγω ενός διαστρέμματος που είχε, αγωνίστηκε στην ευρεία νίκη της Κροατίας επί του Καμερούν με 4-0, δίνοντας μάλιστα και ασίστ, αφού από δική του εκτέλεση κόρνερ ο Μάντζουκιτς έκανε το 3-0 στο 64΄. Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για την επιλογή του Νίκο Κόβατς, ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας, να χρησιμοποίησει τους δυο συγκεκριμένους παίκτες από την αρχή του ματς. Ο Πράνιτς αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας της Κροατίας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, βοηθώντας την ομάδα του με την εμπειρία του, γεγονός που αναλύθηκε εκτενώς σε Κροατικά μέσα. Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στον επόμενο αγώνα της Κροατίας με το Μεξικό, ο οποίος είναι τελικός, καθώς από την έκβαση αυτού του παιχνιδιού θα κριθεί το μέλλον της Κροατίας στο Μουντιάλ. Στα εν λόγω δημοσιεύματα δεν υπήρξε κάποια αναφορά για τον Παναθηναϊκό, αφού επικεντρώθηκαν όπως ήταν φυσικό στην παρουσία της Κροατίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.