ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κορυφαίος ο Ματσιούλις

Ένας ακόμα παίκτης του Παναθηναϊκού, διακρίθηκε φέτος. Ο λόγος για τον Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος φόργουορντ της Basket League ΟΠΑΠ, για τη σεζόν που πέρασε.

Κορυφαίος ο Ματσιούλις

Ο Λιθουανός πρώην πλέον άσος του «τριφυλλιού» συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους από τους δημοσιογράφους, για τον καλύτερο φόργουορντ της Α1. Ο Ματσιούλις φέτος σε 31 παιχνίδια, είχε κατά μέσο όρο 6,9 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ.

Στην καλύτερη πεντάδα του φετινού πρωταθλήματος μαζί με τον Γιόνας Ματσιούλις, βρίσκονται και οι Στεφάν Λάσμε και Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ίδιος για την διάκρισή του:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ή καλύτερα, για να είμαι πιο σωστός, και για τα τέσσερα τρόπαια που κατακτήσαμε στην Ελλάδα αυτά τα δύο χρόνια. Είμαι χαρούμενος που φόρεσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού και περήφανος που εκπροσώπησα αυτή την ομάδα, που έγινα κομμάτι της. Χαίρομαι που νιώθω πως δεν απέτυχα στο να κάνω περήφανη την ομάδα και τους φίλους της, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν αποτύχαμε ως ομάδα σε αυτό.

Ευχαριστώ, ειλικρινά, πάρα πολύ όλο τον κόσμο που με στήριξε, που αγάπησε την ομάδα. Πέρασα δύο εκπληκτικά χρόνια. Είναι μοναδικό το συναίσθημα να ανήκεις σε αυτή την ομάδα και ένα τμήμα της καρδιάς μου βρίσκεται και θα βρίσκεται για πάντα στην Αθήνα. Όσο για τον προσωπικό μου τίτλο; Δεν είναι πραγματικά σημαντικό για μένα. Είναι τιμητικό σίγουρα και ευχαριστώ ειλικρινά όσους με την ψήφο σου μου έδωσαν μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους της χρονιάς. Και αυτό, όπως και η παρουσία δύο ακόμη συμπαικτών μου στην καλύτερη πεντάδα, λέει πολλά για το σύνολο, για τον Παναθηναϊκό. Για μένα μετράνε πάντα οι τίτλοι της ομάδας, όχι τα ατομικά βραβεία.. Η ομάδα γράφει ιστορία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.