ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Ευχαριστούμε τα αδέρφια μας»

Η Θύρα 13 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας όσους έδωσαν αίμα στον οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα τη βραδιά του μεγάλου 5ου τελικού με τον Ολυμπιακό στις 4 Ιουνίου.

«Ευχαριστούμε τα αδέρφια μας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα αδέρφια μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την ανάγκη αίματος μετά από το ατύχημα που είχε την προηγούμενη μέλος του Κεντρικού συνδέσμου Θύρας 13. Οι μπουκάλες που χρειάζονταν συγκεντρώθηκαν και μετά την εγχείριση ο αδερφός μας είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του.

Η ανάγκη για αίμα, όμως, δεν τελειώνει εδώ. Υπάρχει συνεχής ανάγκη αφού ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν συχνά. Γι′ αυτό μην σταματάτε να δίνετε όποτε μπορείτε αίμα και να το στέλνετε στην τράπεζα αίματος μας. Η «πράσινη» οικογένεια μας, το έχει ανάγκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ