ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

To «αντίο» του Λάσμε

Ο Στέφαν Λάσμε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει την καριέρα του στην Ανατολού Εφές.

To «αντίο» του Λάσμε

Ο Γκαμπονέζος σέντερ πέρασε δύο επιτυχημένα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Κατέκτησε δύο νταμπλ και η παρουσία του ήταν καταλυτική σ’ όλες αυτές τις επιτυχίες των πρασίνων.

Ο Στέφαν Λάσμε  «δέθηκε» ιδιαίτερα με τον κόσμο του τριφυλλιού αποχαιρέτησε την «πράσινη οικογένεια» και υπογράμμισε πως κρατάει τις υπέροχες αναμνήσεις απ’ το πέρασμά του στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο τουίτερ:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν δύο υπέροχα χρόνια στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου, ξέρετε πόσο ξεχωριστοί είστε όλοι για μένα. Κρατάω τις υπέροχες αναμνήσεις, αλλά πρέπει να προχωρήσω»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.