ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι δύο πράσινες των Νεανίδων

Στην 22άδα της Εθνικής Νεανίδων επιλέχθηκαν οι Ανθή Βασιλαντωνάκη και Ελευθερία Κεφαλά.

Οι δύο πράσινες των Νεανίδων

Μέσω της ιστοσελίδας της ΕΟΠΕ οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές, Γιάννης Καλμαζίδης και Κώστας Παπαδόπουλος, ανακοίνωσαν την 22άδα που δηλώθηκε στην CEV, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα λάβει χώρα στην Ελβετία 10-13 Ιουλίου με αντιπάλους την Κροατία, την Ολλανδία και την Ελβετία.

Αναλυτικά οι 22 αθλήτριες:

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Χαρά Παπαδοπούλου Ηρακλής Ιωαννίνων), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Σάρα Τζεϊρανίδου (ΠΟ Ν. Μουδανιών)

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Άντζελα Δέμπη (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.272 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός), Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου)

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αλεξάνδρα Ψωμά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, Μαρία Σωτηρίου (Ηλυσιακός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ζωή Φάκη (ΑΕΚ), Ελένη Γκοβεδάρου (ΓΣ Κοζάνης)

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ιωάννα Γκουντιμένκο (Ηρακλής Κηφισιάς), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Μαρία Ιφιγένεια Πατεράκη (ΑΕ Βύρωνα), Μαρία Διάλλα (Αργώ Βόλου), Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη (Ηρακλής Ιωαννίνω), Κεφαλά Ελευθερία (Παναθηναϊκός)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.