Ο παίκτης του Άρη, για τον οποίο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του ο Παναθηναϊκός, μίλησε στον Sentra FM 103,3, δηλώνοντας πως  αυτή τξη στιγμή είναι επικεντρωμένος στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που θα διεξαχθεί στην Κρήτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το μεγαλύτερο εφόδιο από τα φιλικά παιχνίδια της εθνική ομάδας νέων;

«Κερδίσαμε πολλές εμπειρίες, είναι τα πρώτα μας παιχνίδια σε διεθνή τουρνουά, δείξαμε πολύ καλά στοιχεία και βγήκαμε νικητές»

Πόσο λείπουν οι παίκτες που δεν έχουν έρθουν στην εθνική ομάδα;

«Αρχίσαμε κάτι και καλό θα ήταν να είμαστε μαζί μέχρι το τέλος. Υπήρξαν κάποιο τραυματισμοί, είναι και τα παιδιά του Ολυμπιακού, πιστεύω να βρεθεί μια λύση και να είμαστε πάλι όλοι μαζί».

Αν διαφοροποιούνται οι στόχοι για το ευρωπαϊκό εάν δεν επιστρέψουν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

«Η ομάδα δυναμώνει παρά πολύ με τα τρία παιδιά του Ολυμπιακού, αλλά ακόμα κι αν τελικά δεν έρθουν, οι στόχοι δεν διαφοροποιούνται. θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θα ήταν ιδανικό να ήταν μαζί μας»

Ένα ευρωπαϊκό νέων στη χώρα σου τι σημαίνει για εσένα;

«Κάθε ευρωπαϊκό είναι ξεχωριστό, ένα ευρωπαϊκό στη χώρα σου θα είναι μια μοναδική εμπειρία, που θέλει ο καθένας να ζήσει».

Τι έδειξε η περσινή παρουσία στην Εσθονία;

«Πέρυσι φάγαμε ένα γερό χαστούκι από την Ισπανία, ήταν μια μεγάλη εμπειρία, που μας έδειξε ότι αν δεν παλέψεις δεν κερδίζεις. Φέτος θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Τι βασικό είναι να δείχνουμε στο γήπεδο ότι λειτουργούμε σαν ομάδα».

Τι περιμένετε από τον κόσμο στην Κρήτη;

Θα ήθελα να δω ότι γίνεται στο εξωτερικό, θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο με τον κόσμο, που υνα στηρίζει τους παίκτες»

Ασχολείσαι με το μέλλον σου και ποιες είναι οι πιθανότητες να μείνεις ή να φύγεις από τον Άρη;

«Ειδικά τώρα προσπαθώ να μην ασχολούμαι με το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή θέλω να επικεντρωθώ στο ευρωπαϊκό. Μετά θα δω . Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τον Άρη, δεν είναι στο χέρι μου και δεν εξαρτάται από εμένα εάν θα φύγω ή θα μείνω στον Άρη»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS