ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Δεν εξαρτάται από μένα»

Δεν είναι στο χέρι του Μποχωρίδη η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στον Sentra FM 103,3.

Μποχωρίδης: «Δεν εξαρτάται από μένα»

Ο παίκτης του Άρη, για τον οποίο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του ο Παναθηναϊκός, μίλησε στον Sentra FM 103,3, δηλώνοντας πως  αυτή τξη στιγμή είναι επικεντρωμένος στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που θα διεξαχθεί στην Κρήτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το μεγαλύτερο εφόδιο από τα φιλικά παιχνίδια της εθνική ομάδας νέων;

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Κερδίσαμε πολλές εμπειρίες, είναι τα πρώτα μας παιχνίδια σε διεθνή τουρνουά, δείξαμε πολύ καλά στοιχεία και βγήκαμε νικητές»

Πόσο λείπουν οι παίκτες που δεν έχουν έρθουν στην εθνική ομάδα;

«Αρχίσαμε κάτι και καλό θα ήταν να είμαστε μαζί μέχρι το τέλος. Υπήρξαν κάποιο τραυματισμοί, είναι και τα παιδιά του Ολυμπιακού, πιστεύω να βρεθεί μια λύση και να είμαστε πάλι όλοι μαζί».

Αν διαφοροποιούνται οι στόχοι για το ευρωπαϊκό εάν δεν επιστρέψουν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

«Η ομάδα δυναμώνει παρά πολύ με τα τρία παιδιά του Ολυμπιακού, αλλά ακόμα κι αν τελικά δεν έρθουν, οι στόχοι δεν διαφοροποιούνται. θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θα ήταν ιδανικό να ήταν μαζί μας»

Ένα ευρωπαϊκό νέων στη χώρα σου τι σημαίνει για εσένα;

«Κάθε ευρωπαϊκό είναι ξεχωριστό, ένα ευρωπαϊκό στη χώρα σου θα είναι μια μοναδική εμπειρία, που θέλει ο καθένας να ζήσει».

Τι έδειξε η περσινή παρουσία στην Εσθονία;

«Πέρυσι φάγαμε ένα γερό χαστούκι από την Ισπανία, ήταν μια μεγάλη εμπειρία, που μας έδειξε ότι αν δεν παλέψεις δεν κερδίζεις. Φέτος θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Τι βασικό είναι να δείχνουμε στο γήπεδο ότι λειτουργούμε σαν ομάδα».

Τι περιμένετε από τον κόσμο στην Κρήτη;

Θα ήθελα να δω ότι γίνεται στο εξωτερικό, θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο με τον κόσμο, που υνα στηρίζει τους παίκτες»

Ασχολείσαι με το μέλλον σου και ποιες είναι οι πιθανότητες να μείνεις ή να φύγεις από τον Άρη;

«Ειδικά τώρα προσπαθώ να μην ασχολούμαι με το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή θέλω να επικεντρωθώ στο ευρωπαϊκό. Μετά θα δω . Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τον Άρη, δεν είναι στο χέρι μου και δεν εξαρτάται από εμένα εάν θα φύγω ή θα μείνω στον Άρη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.