ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λούντζης: «Ο Παναθηναϊκός είναι όνειρο ζωής»

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα «Πράσινη», παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Μιχάλης Λούντζης, χαρακτηρίζοντας το «τριφύλλι», ως όνειρο ζωής για τον ίδιο και την καριέρα του.

Λούντζης: «Ο Παναθηναϊκός είναι όνειρο ζωής»

Ο Μιχάλης Λούντζης αποτελεί από την Δευτέρα (23/6), την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2014-2015 και μέσω της «Πράσινης», εξέφρασε τα συναισθήματά του, τονίζοντας παράλληλα πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί όνειρο ζωής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που συνέβη. Δεν νομίζω ότι μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμα τι μου έχει συμβεί. Νιώθω πως η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό είναι ένα όνειρο που ήρθε πολύ νωρίς. Πάντα ήθελα να παίξω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Όταν μου είπαν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για εμένα, ξαφνιάστηκα πολύ.

Είναι τεράστια τιμή για εμένα, όχι ότι με πήρε ο Παναθηναϊκός, αλλά ότι ενδιαφέρθηκε για μένα. Ειλικρινά ακόμα δεν το έχω πιστέψει ότι μου συμβαίνει, ότι θα κάνω προπονήσεις με μεγάλους παίκτες όπως ο Διαμαντίδης . Όλο αυτό είναι κάτι φοβερό».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 40.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...