ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Σε απολογία κλήθηκε το τριφύλλι

Το δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ, κάλεσε σε απολογία το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκού, σχετικά με τα οφειλόμενα του Γκιγιόμ Σαμικά.

Σε απολογία κλήθηκε το τριφύλλι

Ο πρώην βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού, Γκιγιόμ Σαμικά, προσέφυγε στη δικαιοσύνη, ώστε να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλει ο Παναθηναϊκός, από την περίοδο που αγωνιζόταν στην ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική κλήση για απολογία:

«To Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της Ε.Σ.Α.Π. έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του ν.2725/1999 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν και την από 23/06/2014 αίτηση του πετοσφαιριστή Γκιγιόμ Σαμικά κατά του Τ.Α.Α.Παναθηναϊκός καλεί:

1. Το σωματείο-μέλος της ΕΣΑΠ Παναθηναϊκός-ΤΑΑ να παραστεί προκειμένου να αναπτύξει τις απόψεις του σχετικά με την ανεκτέλεστη-ανεξόφλητη οφειλή του προς τον ως άνω πετοσφαιριστή.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2. Τον αιτούντα πετοσφαιριστή προκειμένου να αναπτύξει τις απόψεις του εκ τις υπό κρίση αιτήσεώς του.

Οι καλούμενοι καλούνται να παραστούν νόμιμα ενώπιον της Προέδρου του ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ την Τρίτη 15/07/2014 και ώρα 14.00 στα γραφεία της ΕΣΑΠ (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά, Μαρούσι, Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης (ΟΑΚΑ)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...