ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία

Σε διαπραγματεύσεις με δύο ποδοσφαιριστές και τις ομάδες του βρίσκεται ο Νίκος Νταμπίζας και στοχεύει να κλείσει τουλάχιστον μια μεταγραφή μέχρι το Σαββατοκύριακο,.

Στην τελική ευθεία

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι σε επαφές με στόπερ και χαφ και στόχος του είναι τουλάχιστον ο ένας από τους δυο να προλάβει να είναι παρών τη Δευτέρα, στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, γι’ αυτό και υπάρχει η όποια καθυστέρηση. Τα παζάρια και για τις δύο περιπτώσεις είναι σκληρά και η περίπτωση του μέσου δείχνει να είναι πιο εύκολη.

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Στέφανο Καπίνο για τους οποίους γράφτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού, οι «πράσινοι» τονίζουν ότι δεν έχουν δεχθεί επίσημη κρούση, παρά μόνο ενοχλήσεις από μάνατζερ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.