ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τουρκικά σενάρια για Καλάθη

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah, η Φενέρ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Νικ Καλάθη, για τον οποίο έχει καταθέσει πρόταση και ο Παναθηναϊκός.

Τουρκικά σενάρια για Καλάθη

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την δική του πρόταση εδώ και καιρό, περιμένοντας την απάντηση του διεθνούς γκαρντ, ωστόσο γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του έχουν μπει και η ΤΣΣΚΑ με τη Φενέρ.

Παράλληλα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ προ ημερών έκαναν λόγο για παραμονή του Καλάθη στο Μέμφις και όπως όλα δείχνουν τα πράγματα, η όλη υπόθεση αναμένεται να καθυστερήσει, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Φενέρ φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς εκείνος είναι που ανέδειξε τον Καλάθη με το «τριφύλλι», φτάνοντας μάλιστα στην κορυφή της Ευρώπης το 2011, στην Βαρκελώνη.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 218.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Καλάθη, άγνωστο μέχρι πότε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν κοιτά και άλλες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ναυαγήσει η υπόθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στις εξελίξεις, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.