Η ψυχή, η μπάλα ο ποδοσφαιρικός του τσαμπουκάς! Ο εγωισμός! Ο μαχητής ! Η προσωπικότητα ! Ο Έλληνας! Η καρδιά του τυπάρα χτυπά για τις δύο μεγάλες του αγάπες.  Την Εθνική ομάδα και τον Παναθηναϊκό!!!… Τυπάρας!

Ο άνθρωπος που γεννήθηκε με μια μπάλα….. Από τις αλάνες του χωριού του στην Ηλεία στο μεγάλο ταξίδι στις τις ακαδημίες του τριφυλλιού, και μετά Ριζούπολη… Παιανία . απίστευτες Ευρωπαϊκές στιγμές δόξας με το τριφύλλι… και αργότερα πρωταθλητής Ευρώπης και στάση σε καμπιονάτο και Μπενφίκα και Πρέμιερ Λιγκ και νταμπλούχος με τον Παναθηναϊκό και ονειρεμένα ταξίδια με την εθνική και φινάλε στη Βραζιλία με την Ελλάδα ανάμεσα στις 16 κορυφαίες του κόσμου… και συνεχίζει…

Όταν τελειώσει το μεγαλειώδες οδοιπορικό του στην εθνική ομάδα το κάλεσμα είναι στο Γιώργη να επιστρέψει στο τριφύλλι στην ποδοσφαιρική του Ιθάκη γιατί το απίστευτο ταξίδι του στα γήπεδα του κόσμου πρέπει να έχει και ένα αντάξιο προορισμό! Κοντά σε ανθρώπους που τον έχουν αγαπήσει τον «Κάρα» και θα τον χειροκροτήσουν θερμά στη Λεωφόρο!

Όχι από υποχρέωση αλλά γιατί ο Γιώργης έχει ακόμα να δώσει στους πράσινους μερικές ακόμα παραστάσεις υψηλού επίπεδου για να μαθαίνουν οι νεότεροι!

O Mπέος σε συνέντευξη του θεωρεί το Μαρινάκη φίλο. Έλα δε το πιστεύω!

Μπορεί να μην ήρθε ποτέ ο Μπάγεβιτς στο τριφύλλι αλλά η ιαχή Ντούσκο-Ντούσκο βλέπω να ακούγεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ…………. για τον Ιβάνοβιτς ντε!

sprei

Κ. Διαιτητά θα μας κάνετε γκράφιτι στο γκαζόν; italy

«squadra …Kazoura! zeka goal

Δε πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου