ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Ήθελα και εγώ να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού»

Ο 17χρονος Γιώργος Παπαγιάννης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, για την υπογραφή του συμβολαίου του με τους «πράσινους», τονίζοντας πως ήθελε και αυτός να γίνει μέλος του Παναθηναϊκού.

Παπαγιάννης: «Ήθελα και εγώ να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, γιατί με πίστεψε και θέλησε να με φέρει στην ομάδα. Τον ευχαριστώ γιατί ήθελα κι εγώ να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αργύρη Πεδουλάκη που με πίστεψε από τότε που ήμουν 14 ετών και μου είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσω ήταν να υπογράψω στον Παναθηναϊκό. Με βοήθησε πολύ στο να πάρω την απόφασή μου».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.