ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εγκωμιαστικά σχόλια για Παπαγιάννη

Αρκετό θόρυβο προκάλεσε στο εξωτερικό η μεταγραφή του Γιώργου Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό και πολλές ιστοσελίδες ασχολήθηκαν με το νεαρό άσο, γράφοντας εγκωμιαστικά σχόλια τόσο γι' αυτόν όσο και για τον σύλλογο.

Εγκωμιαστικά σχόλια για Παπαγιάννη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης από το μεσημέρι της Τετάρτης (25/6), αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και η μεταγραφή αυτή προκάλεσε αρκετό θόρυβο στο διαδίκτυο και τις μπασκετικές ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα η ιταλική Sportando.it, σε κείμενό της για το νεαρό μπασκετμπολίστα, αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για το νεαρό αλλά και για το τριφύλλι, γράφοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για εξαιρετική κίνηση που δυναμώνει το σύλλογο και δίνει τη δυνατότητα στον αθλητή να εξελιχθεί, ώστε να διαπρέψει στο μέλλον.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.