ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα είπαν Ιβάνοβιτς-Γιαννακόπουλος

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Φουλάρουν οι πράσινοι για τα μεταγραφικά «χτυπήματα».

Τα είπαν Ιβάνοβιτς-Γιαννακόπουλος

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν και συζήτησαν, για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας. Ανέλυσαν όλα τα δεδομένα και παράλληλα υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα. Έτσι πλέον ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία, ώστε να υλοποιηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς από την πλευρά του, έδειξε ικανοποίηση για την υλοποίηση των μέχρι τώρα κινήσεων (Λούντζης και Παπαγιάννης) και τώρα αναμένεται να πάρουν σειρά οι υποθέσεις παικτών που θα κάνουν την διαφορά, με τους δύο άντρες να είναι σε συχνή επικοινωνία, ώστε να κλείσει το ρόστερ το συντομότερο δυνατό.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.