ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ελευθερώθηκε»… και ανακοινώνεται

Και τυπικά ελεύθερος έμεινε ο Χρήστος Μπούρμπος από τον ΟΦΗ, αφού η Επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ δικαίωσε τον 31χρονο άσο.

«Ελευθερώθηκε»… και ανακοινώνεται

Ο Χρήστος Μπούρμπος είναι επίσημα ελεύθερος και αναμένεται πολύ σύντομα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αφού οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει προφορικά.

Από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών στον 31χρονο αμυντικό επιδικάστηκε το ποσό των 309.000 ευρώ. Πλέον ο δρόμος για τον ερχομό του Μπούρμπου στον Παναθηναϊκό άνοιξε διάπλατα και δεν αποκλείεται ο παίκτης να βρεθεί στο Κορωπί το Σάββατο 28/6, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.