Ποδόσφαιρο

Ραντεβού… για Σίλντενφελντ

Ραντεβού… για Σίλντενφελντ

Ο Μάριο Κνεζ, μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ θα βρεθεί αύριο στην Αυστρία για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Ντιναμό Μόσχας, όσον αφορά το μέλλον του Κροάτη αμυντικού.

Ο «Σίφο» επιθυμεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και προσπαθεί με όλους τους τρόπους με τον μάνατζερ του, να πείσουν τους διοικούντες την Ντιναμό, ούτως ώστε να δεχθούν την πρόταση του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» έχουν αποσυρθεί επί της ουσίας από την όλη υπόθεση, ωστόσο αν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, θεωρείται δεδομένο ότι την «αγκαλιάσουν».

Ο Κροάτης στόπερ δεν αγωνίστηκε στο Μουντιάλ, οι μετοχές του… δεν ανέβηκαν όπως θα ήθελαν οι Ρώσοι οπότε θεωρείται απίθανο να βρεθεί πρόταση στα χέρια της Ντιναμό, η οποία να ικανοποιεί τη ρωσική ομάδα.

Η Ντιναμό βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, έτσι ο Κνεζ θα βρεθεί αύριο εκεί για να πιέσει ούτως ώστε να υπάρξει θετική κατάληξη στο ζήτημα, με δεδομένο ότι και ο Παναθηναϊκός, παρότι θα ήθελε να κρατήσει τον «Σίφο», δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version