ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πρασινίζει» ο Καλάθης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, ο Νικ Καλάθης απαντάει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού και είναι κοντά στην επιστροφή του στο «τριφύλλι»!

 «Πρασινίζει» ο Καλάθης!

Παίκτης του Παναθηναϊκού, εκτός απροόπτου, θα πρέπει να θεωρείται ο Νικ Καλάθης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, ο παίκτης λέει «ναι» στην πρόταση των «πράσινων» και είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο. Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν δώσει διορία στον παίκτη να δώσει την τελική του απάντηση μέχρι σήμερα και όπως σας γράψαμε και παραπάνω αυτή θα είναι θετική.

Για να επισημοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα. Μέχρι, δηλαδή, το Μέμφις να ανάψει και τυπικά το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός, παράλληλα, αποκτά και τον Ει Τζέι Σλότερ της Σαλόν Σαονέ και με την προσθήκη του Αμερικανού «δένει» τις θέσεις των γκαρντ.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 217.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ρούλα Στεφανάκη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.