ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο camp της Καλύμνου ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς θα είναι εκ των καλεσμένων του 1ου Basketball Camp που διοργανώνει η Ε.Α. Καλύμνου.

 Στο camp της Καλύμνου ο Παππάς

Το εν λόγω καμπ θα διεξαχθεί το διάστημα 7-12/7, με τον άσο του Παναθηναϊκού να έχει προσκαλεστεί και κατά την παρουσία του εκεί θα έχει την δυνατότητα να μιλήσει με μικρούς αθλητές αλλά να παίξει μπάσκετ μαζί τους.

Παράλληλα με τον άσο του «τριφυλλιού» θα βρεθούν στη Κάλυμνο εκείνο το διάστημα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο Γιάννης Αθηναίου, ο Μιχάλης Κουταλιανός και η Ανθή Χατζηγιακουμή.

Στόχος της ΕΑ Καλύμνου, η οποία διοργανώνει και το camp, είναι αυτό να γίνει θεσμός, αποδεικνύοντας πως ένα ακριτικό νησί μπορεί να διοργανώσει μεγάλες εκδηλώσεις παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.398 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.