ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιμένουν οι Άγγλοι για Αμπέντ

Όπως και τις προηγούμενες μέρες έτσι και σήμερα συνεχίστηκαν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν, πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Νιούκαστλ, για την απόκτηση του Μεντί Αμπέντ.

Επιμένουν οι Άγγλοι για Αμπέντ

Συνεχίζονται και σήμερα Σάββατο (28/6) τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει επίσημη πρόταση στην Νιούκαστλ για την απόκτηση του Μεντί Αμπέντ.

Το δημοσίευμα της «Evening Chronicles» αναπαράγεται συνεχώς, ενώ γίνεται χαρακτηριστική αναφορά στο γεγονός ότι ο 21χρονος ήταν εξαιρετικός με το «τριφύλλι» τη σεζόν 2013-14.

Ο παίκτης που ανήκει στην Νιούκαστλ, σημείωσε με τον Παναθηναϊκό πέρυσι 1ο γκολ σε 38 παιχνίδια. Είναι φανερό πώς ο Αμπέντ περνάει καλά στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και θέλει να μείνει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακολουθεί το τουίτ του δημοσιεύματος:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...