ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρασε και το δεύτερο γκρουπ

Ο Νταβίντ Μέντες μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες των «πράσινων» που δεν πέρασαν τα εργομετρικά χθες, μετέβησαν σήμερα στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτης, για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πέρασε και το δεύτερο γκρουπ

Το δεύτερο γκρουπ των παικτών το οποίο αποτελείται από τους Μέντες, Ταμπάκη, Δώνη, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Χουχούμη, Αποστολόπουλο, Αναστασόπουλο, Γιαννιτσάνη, Γκέκα, Κότσαρη, Μυρθιανό, Νιούμαν, Μαλντί και τον μικρό Αμπέντ, μετέβη σήμερα το πρωί στο Κέντρο «Φιλοκτήτης», για αιματολογικές και λοιπές εξετάσεις, ενώ από αύριο αρχίζουν μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες προπονήσεις.

Ο Ολλανδός άσος του «τριφύλλιού» είχε άδεια το Σάββατο γι’ αυτό δεν έδωσε το παρών, ωστόσο σήμερα παρουσιάστηκε κανονικά στο Κορωπί και μετέβη μαζί με τους υπόλοιπους στην Παιανία περνώντας τις αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.

Πλέον άπαντες πέρασαν τα τεστ και τις εξετάσεις και αύριο το πρωί στις 09:00 θα μαζευτούν για την πρώτη προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν. Αύριο και Τρίτη θα υπάρξουν διπλές προπονήσεις, ενώ την Τετάρτη μόνο πρωινή, καθώς την Πέμπτη η ομάδα αναχωρεί για Πολωνία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.