ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο»!

Γεμάτος αναμνήσεις αποχωρεί ο Ραμέλ Κάρι από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο αποκαλεί από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου!

«Από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο»!

Αναλυτικά, ο Ραμέλ Κάρι μίλησε στην “Πράσινη” για: 

-την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό: «Έχω κρατήσει σχεδόν τα πάντα στο μυαλό μου. Όλα ήταν ξεχωριστά. Οι συμπαίκτες μου, η ομάδα, οι οπαδοί και η πόλη της Αθήνας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλες τις στιγμές που έζησα στον Παναθηναϊκό και φυσικά τους τίτλους που κατακτήσαμε. Λένε πως ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά για μένα είναι και στον κόσμο. Στον Παναθηναϊκό μαθαίνεις να είσαι πρωταθλητής».

-τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ήδη μου λείπει η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Ήταν απίστευτοι, δεν είχα ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Υπάρχουν ομάδες που έχουν κόσμο που τον αγαπάς, αλλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι φοβεροί. Ήταν παντού, όπου κι αν πήγαινα τους συναντούσα και με αντιμετώπιζαν με πολλή αγάπη. Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Αν μπορούσα, θα τους έπαιρνα μαζί μου στην Καλιφόρνια».

-τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Δεν ξέρω ακόμη. Ο ατζέντης μου ψάχνει την καλύτερη λύση. Θέλω να παίξω μπάσκετ, αλλά αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τις διακοπές με την οικογένειά μου».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...