ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σημαντική ενίσχυση με στόχο την άνοδο

Το αντρικό τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού ενισχύεται ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και πλέον μετά την άνοδο στην Α2 κατηγορία, ετοιμάζεται για τον επόμενο μεγάλο στόχο.

Σημαντική ενίσχυση με στόχο την άνοδο

Ο Κλαούντιο Κύρου (αριστερά) και ο Αντώνης Μαλινάκης (δεξιά) μαζί και με τον Γεράσιμο Παϊζη είναι τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες του Τριφυλλιού τη νέα σεζόν. Πρώην Πρωταθλητές Ελλάδας και μέλη των Εθνικών ομάδων με πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης οι νεοαποκτηθέντες «πράσινοι» αλλάζουν πραγματικά επίπεδο στην φετινή ομάδα και μαζί με τον προπονητή και παίκτη, Διονύση Βασιλείου θέτουν από τώρα βάσεις ανόδου στη μεγάλη κατηγορία και φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2. Είναι φανερό ότι τόσο η διοίκηση του Ερασιτέχνη όσο και ο σύνδεσμος φίλων West Block στηρίζουν ακόμα ένα τμήμα του Συλλόγου να ανέβει ψηλά, εκεί που αρμόζει να βρίσκονται όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού. «Υψηλοί στόχοι και ιδανικές συνθήκες» Ο Κλαούντιο Κύρου μιλώντας στο panathinaikos1908.gr, τόνισε: «Η ομάδα ανέβηκε στην Α2 και πλέον έχει στόχους για πιο ψηλά. Η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία είναι ο πρώτος στόχος και είναι εφικτός. Όμως υπάρχει και δεύτερος στόχος, όταν με το καλό ανεβούμε να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να κάνει κάτι καλό στην κατηγορία. Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να κάνει μεγάλα πράγματα και αυτή η ομάδα είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Ευχαριστώ τον Διονύση Βασιλείου. Είναι πολύ σημαντικό που όλο γνωριζόμαστε μεταξύ μας και θα είμαστε μια οικογένεια τη νέα σεζόν. Πέραν από το αθλητικό και το επαγγελματικό περιβάλλον είναι εξίσου σημαντικό το οικογενειακό και μετράει και στην ψυχολογία της ομάδας. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά». Ο Αντώνης Μαλινάκης με τη σειρά του δήλωσε: «Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε ένα μεγάλο Σύλλογο, όπως ο Παναθηναϊκός. Ο στόχος από την πρώτη στιγμή είναι η άνοδος. Η ομάδα που φτιάξαμε είναι ομάδα Α1 και ευελπιστούμε όχι μόνο πως θα ανέβουμε Α1 αλλά εκεί θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε κάτι καλό για το τμήμα και το Σύλλογο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία ενώ από το πρώτο ραντεβού η διοίκηση φάνηκε ότι στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...