ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην BAC Teleunicom ο Παππάς (Pics)

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τετάρτης (02/07), βρέθηκε στην ακαδημία μπάσκετ BAC Teleunicom και μίλησε στα παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος.

Στην BAC Teleunicom ο Παππάς (Pics)

ο Νίκος Παππάς το απόγευμα της Τετάρτης (02/07), έδωσε το παρόν στην ακαδημία μπάσκετ BAC Teleunicom.

Ο νεαρός γκαρντ των πράσινων, πέρασε αρκετή ώρα με τους μικρούς του φίλους, έπαιξε μπάσκετ μαζί τους και τους έδειξε μερικά από τα μυστικά του αθλήματος. Παράλληλα υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και συμμετείχε σε κάποια μονά!!! που του ζήτησαν οι νεαροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες.

02_PHOTO
03_PHOTO
05_PHOTO
06_PHOTO

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.