ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο μικροσκόπιο η Όλιβερ

Την περίπτωση της Μονίκ Όλιβερ εξετάζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Στο μικροσκόπιο η Όλιβερ

Η Αμερικανίδα παίκτρια την περσινή σεζόν ήταν από τις κορυφαίες στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη. Η 24χρονη σέντερ πέτυχε την περσινή σεζόν 347 πόντους (20,4 μ.ο.) ενώ «μάζεψε» και 237 ριμπάουντ (13,9 μ.ο.).   Το ποσοστό της στις βολές ήταν 73% (77/105), στα δίποντα 51% (135/263), ενώ είχε 16 ασίστ, 31 κλεψίματα και 23 κοψίματα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη» έχουν γίνει κάποιες επαφές αλλά το ζήτημα θα εξαρτηθεί από την Ελληνίδα ψηλή που επιθυμεί το προπονητικό επιτελείο να προσθέσει στο ρόστερ της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.