Αποστολή στη Πολωνία

Ο αρχηγός… Τριανταφυλλόπουλος

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος δεν θέλει να χάνει, παρά μόνο να κερδίζει, ακόμα και στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Αποστολή: Γιάννης Μιχαλάκης.

Ο «Τριάντα» έχει όλα τα φόντα όχι μόνο για να πρωταγωνιστήσει, αλλά να γίνει και ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στο μέλλον. Ο χαρακτήρας του, του υποδεικνύει μόνο ένα πράγμα. Μόνο νίκη. Ακόμα και στο κορόιδο.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης του λεγόμενου «κορόιδου», ο Τριανταφυλλόπουλος ανέλαβε ρόλο «αρχηγού» μετρώντας συνεχώς τις πάσες που άλλαζαν με τους συμπαίκτες του, με τους άλλους δυο να κυνηγούν.

Όταν ο Κλωναρίδης σε κάποια φάση της άσκησης μπερδεύτηκε και από «κορόιδο» έδωσε πάσα, ο Τριανταφυλλόπουλος του φώναξε δυνατά, χαμογελώντας βέβαια: «Ε, τι κάνεις!», με τον Κλωναρίδη να βάζει τα γέλια.

Όταν αργότερα η μπάλα πήγε προς τον Χρήστο Δώνη, ο οποίος από την υπερπροσπάθεια έπεσε για να τη σώσει και να μη βρεθεί αυτός σε αυτούς που την κυνηγούν, του φώναξε χαρακτηριστικά: «Σήκω ρε, σήκω!», για να συνεχίσουν να αλλάζουν πάσες χωρίς να χαθεί η μπάλα.

Στη συνέχεια όταν ο ίδιος έκανε λάθος πάσα και βρέθηκε μέσα στον κύκλο των παικτών,  νευρίασε και προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κλέψει τη μπάλα. Ο Γιάννης Αναστασίου τον πρόλαβε, σημαίνοντας το τέλος της άσκησης με τον «Τριάντα» να φεύγει προς το μέσον του γηπεδου, απογοητευμένος, λες και η ομάδα του είχε ηττηθεί.

Ο Τριανταφυλλόπουλος σιχαίνεται την ήττα, από όπου και αν προέρχεται, έχοντας πλέον μπολιασμένο μέσα του το DNA του νικητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version