ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Ντίνας: «Ταμείο στο τέλος…»

Ο Θανάσης Ντίνας στο περιθώριο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Πολωνία, μίλησε για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν, αλλά και για τις προσωπικές του επιδιώξεις.

Ντίνας: «Ταμείο στο τέλος…»

Αναλυτικά όσα είπε:

Συμμετέχεις για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Τι περιμένεις απ’ την εφετινή σεζόν;

«Σίγουρα φέτος είμαστε μία έτοιμη ομάδα. Έχουμε δέσει από πέρσι, καθώς τα περισσότερα παιδιά είμαστε μαζί ένα χρόνο και έχουμε μπει καλύτερα όλοι στις προπονήσεις. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε και δεν παίρνει πολύ χρόνο στο προπονητικό τιμ να μας εξηγήσει τις ασκήσεις. Όλο το πρόγραμμα το εφαρμόζουμε καλύτερα».

Αισθάνεσαι ότι φέτος είναι λίγο πιο απαιτητική η χρονιά;

«Ξέρουμε καλά ότι μόνοι μας ανεβάσαμε τον πήχη. Κάναμε μία πάρα πολύ καλή σεζόν πέρσι και θα πρέπει να την επαναλάβουμε και φέτος για να μην δείξουμε ότι ήταν τυχαίο».

Μπορεί να γίνει και το επόμενο βήμα; Κύπελλο πέρσι, προκριματικός Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος τι;

«Εμείς έχουμε πει πως στην αρχή της χρονιάς δεν θέλουμε να βάζουμε ταμπέλες και να λέμε ότι «πάμε γι’ αυτό και γι’ αυτό». Θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σε όλα θα παίξουμε για τη νίκη και από εκεί και πέρα θα κάνουμε το «ταμείο» μας στο τέλος».

Σε λίγες ημέρες θα έχετε και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, άμεσα θα ξέρετε και τον αντίπαλό σας. Τι μπορεί να κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη;

«Περιμένουμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά καθημερινά. Νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Προσωπικά τι στόχους έχεις βάλει φέτος;

«Θέλω να πάω ακόμη καλύτερα από πέρσι, μαζί βεβαίως με την ομάδα. Να είμαστε υγιείς πάνω απ’ όλα και να κάνουμε όλοι μαζί μια πάρα πολύ καλή χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ