ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Με απουσίες η προπόνηση

Με πέντε απουσίες άρχισε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Πολωνία. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Με απουσίες η προπόνηση

Πλην του Εμίρ Μπαϊράμι, άλλοι τέσσερις παίκτες δεν θα γυμναστούν. Ο Στέφανος Κοτσόλης, λόγω μιας φλεγμονής στα δυο δάχτυλα του ποδιού του, θα απέχει. Στον έμπειρο τερματοφύλακα χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και θα μείνει εκτός για μια με δυο μέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Ντέβιντ Μέντες έχει κι αυτός ενοχλήσεις στα δάχτυλα του ποδιού του, λόγω του σκληρού τερέν του προπονητικού κέντρου. Γι’ αυτό τον λόγο, ο Γιάννης Αναστασίου θα ζητήσει από τους υπευθύνους των εγκαταστάσεων να ποτίζεται πιο συχνά το χόρτο.

Εκτός θα είναι και ο Νάνο, που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο (σ.σ. στο ίδιο σημείο που είχε και πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στα πλέι οφ), ενώ ενοχλήσεις έχει και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Η κατάσταση των παικτών του «τριφυλλιού» δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, με τους «πράσινους» που δεν θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα να βρίσκονται στο γυμναστήριο και να κάνουν κάποιες ήπιες ασκήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ