Αποστολή στη Πολωνία

Με απουσίες η προπόνηση

Με πέντε απουσίες άρχισε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Πολωνία. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Πλην του Εμίρ Μπαϊράμι, άλλοι τέσσερις παίκτες δεν θα γυμναστούν. Ο Στέφανος Κοτσόλης, λόγω μιας φλεγμονής στα δυο δάχτυλα του ποδιού του, θα απέχει. Στον έμπειρο τερματοφύλακα χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και θα μείνει εκτός για μια με δυο μέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Ντέβιντ Μέντες έχει κι αυτός ενοχλήσεις στα δάχτυλα του ποδιού του, λόγω του σκληρού τερέν του προπονητικού κέντρου. Γι’ αυτό τον λόγο, ο Γιάννης Αναστασίου θα ζητήσει από τους υπευθύνους των εγκαταστάσεων να ποτίζεται πιο συχνά το χόρτο.

Εκτός θα είναι και ο Νάνο, που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο (σ.σ. στο ίδιο σημείο που είχε και πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στα πλέι οφ), ενώ ενοχλήσεις έχει και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Η κατάσταση των παικτών του «τριφυλλιού» δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, με τους «πράσινους» που δεν θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα να βρίσκονται στο γυμναστήριο και να κάνουν κάποιες ήπιες ασκήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version