ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα πράσινα η Βασιλοπούλου

Η ομάδα μπάσκετ Νεανίδων του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα στο facebook, την Ηρώ Βασιλοπούλου.

Στα πράσινα η Βασιλοπούλου

Η ομάδα μπάσκετ των Νεανίδων, προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν, καθώς μέσα από τη σελίδα της, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε την 17χρονη γκαρντ, Ηρώ Βασιλοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Άλλη μία σημαντική μεταγραφή για τις Νεάνιδες. Η Ηρώ Βασιλοπούλου γεννημένη το 1997 με ύψος 1,74 πόιντ γκαρντ. Προηγούμενη ομάδα ο Προμηθέας Χαλανδρίου και έχει αγωνιστεί με Εθνική ομάδα των κορασίδων. Για την μετακίνηση της στην ομάδα μας, να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Προμηθέα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κο Κωνσταντίνο Βλαχόπουλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.