ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιστρέφει στη δράση το μπέιζμπολ

Την ομάδα της Ευρυάλης, αντιμετωπίζει το πρωινό της Κυριακής (06/07), το τριφύλλι στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

Επιστρέφει στη δράση το μπέιζμπολ

Οι παίκτες του Τομ Μαζαράκη θέλουν τη νίκη-ρεβάνς κόντρα στην Ευρυάλη, έπειτα από την τελευταία ήττα στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο προπονητής των πρασίνων τόνισε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα θέλει τη ρεβάνς. Ελπίζω αλλά και πιστεύω ότι θα φύγουμε εμείς με το ροζ φύλλο του αγώνα αυτού».

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός με βάση τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής σκαρφάλωσε στη 2η θέση, πέρα την αγωνιστική απραξία του, ενώ η Ευρυάλη με δυο ήττες από τους Leaders και τον Άρη έπεσε στην 5η θέση.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...