ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σχεδόν τελειωμένο του Καπίνο

Μια «ανάσα» από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας είναι ο Στέφανος Καπίνο, όπως σας αποκάλυψε από χθες το panathinaikos24.gr.

Σχεδόν τελειωμένο του Καπίνο

Μπορεί από το «τριφύλλι» να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον των Πορτογάλων για τον νεαρό γκολκίπερ, αλλά όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή και ο διεθνής πορτιέρο θα φορέσει τα… πράσινα των «λιονταριών», είδηση την οποία μετέδωσε πρώτο το panathinaikos24.gr χθες . Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις επί του θέματος, καθώς φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στα δυο κλαμπ και μένει το «ναι» του ποδοσφαιριστή, που είναι καθαρά τυπικά.

Οι «πράσινοι» ήδη ψάχνουν για νέο τερματοφύλακα που θα καλύψει το κενό του Καπίνο. Θα πρέπει να γίνει μεγάλη ανατροπή για να μείνει στο «τριφύλλι» ο νεαρός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.