ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Σε τηλεοπτική εκπομπή μιλούν Αναστασίου και Σαραβάκος

Το παρών στην εκπομπή «Προσωπικά» θα δώσουν οι Γιάννης Αναστασίου και Δημήτρης Σαραβάκος, μιλώντας για το ελληνικό αθλητισμό και την επόμενη μέρα του.

Σε τηλεοπτική εκπομπή μιλούν Αναστασίου και Σαραβάκος

Πράσινο χρώμα θα έχει η εκπομπή της Έλενας Κατρίτση, «Προσωπικά». Το θέμα της εκπομπής θα είναι «Η προηγούμενη και η επόμενη μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό».

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Μια από τις μεγαλύτερες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Δημήτρης Σαραβάκος, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Σχολιάζει την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ. Παίρνει θέση απέναντι στον γκολκίπερ της Κόστα Ρίκα, όπως άλλωστε συνήθιζε, με μεγάλη επιτυχία τις περισσότερες φορές τα χρόνια που πρωταγωνιστούσε στα γήπεδα, ξεσηκώνοντας τον κόσμο στις κερκίδες. Αναφέρεται στη συμπεριφορά του Σάντος και στα όσα επακολούθησαν. Θυμάται όσα έζησε ο ίδιος στο πολυσυζητημένο Μουντιάλ  του 1994 και περιγράφει το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας που δεν ήταν ,όπως το είχε ονειρευτεί.

Ο πιο επιτυχημένος έλληνας προπονητής, κατά κοινή ομολογία, τη σεζόν που πέρασε, ο κόουτς του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, με το βλέμμα στραμμένο στο Μουντιάλ ξεχωρίζει τους τρεις καλύτερους παίκτες της Εθνικής, τους οποίους θα ήθελε να έχει στην ομάδα του και επιλέγει την πεντάδα των παικτών που θα έβαζε να χτυπήσουν τα κρίσιμα πέναλτι. Σχολιάζει τις τελευταίες στιγμές του Σάντος στο πάγκο της εθνικής, αλλά και τις αντιδράσεις του. Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας του στα γήπεδα του εξωτερικού μιλά για την νοοτροπία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και για όλα όσα πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μας χαρίσει το ποδόσφαιρο και στο μέλλον όμορφες στιγμές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ