ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Διπλό και δοκιμές (Pics)

Την ευκαιρία να δοκιμάσει συστήματα είχε στην απογευματινή προπόνηση ο Γιάννης Αναστασίου, με τους παίκτες να παίζουν διπλό και να το απολαμβάνουν! Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Διπλό και δοκιμές (Pics)

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Πολωνία, με όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά.  Με τον καιρό να κάνει… τα δικά του παιχνίδια και από τον ήλιο και τους 33 βαθμούς του πρωινού, τα γύρισε στο ψιλόβροχο, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει προβλήματα στους παίκτες του «τριφυλλιού».

Η προπόνηση ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα ενώ στη συνέχεια οι παίκτες αφού χωρίστηκαν σε ζευγάρια προπονήθηκαν στις κοντινές πάσες και στα κοντρόλ. Το κλασικό… πλέον «κορόιδο» επέστρεψε στο μενού, ενώ στη συνέχεια η τακτική και τα συστήματα μέσω του οικογενειακού διπλού, έδωσαν μεγάλο ενδιαφέρον στην απογευματινή προπόνηση των «πρασίνων».

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» αφού χωρίστηκαν σε πορτοκαλί και μπλε, έπαιξαν διπλό, με την κάθε ομάδα να πρέπει να αλλάξει δέκα πάσες τουλάχιστον σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και μετά να εκδηλώσει επίθεση στην αντίστοιχη αμυνόμενη.

Οι γκρι αποτελούνταν από τους Ταμπάκη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μέντες, Νάνο, Λαγό, Ατζαγκούν, Υμεράϊ, Χουχούμη, Πέτριτς και Μπεργκ, ενώ οι πορτοκαλί με τους Κότσαρη, Καρέλη, Ντίνα, Δώνη, Κλωναρίδη, Κουτρουμπή, Μπούρμπο, Ρισβάνη, Ζέκα, Μυρθιανό και Νιούμαν.

Με τον Χουχούμη σε τρελά κέφια οι γκρι επικράτησαν των πορτοκαλί με 5-1, με τους παίκτες να το διασκεδάζουν πραγματικά και τον Αναστασίου να δίνει συνεχώς οδηγίες. Στη συνέχεια οι δυο ομάδες συνέχισαν το διπλό χωρίς περιορισμούς για τα τελευταία 15 λεπτά της προπόνησης.

Οι ίδιες ενδεκάδες ήρθαν αντιμέτωπες, με τους πορτοκαλί να παίζουν με σύστημα 4-2-3-1, ενώ οι γκρι στο πρώτο μισό του 15λεπτου με 4-4-1-1 και στη συνέχεια με 4-4-2.  Με ένα πανέμορφο γκολ του Θανάση Ντίνα, κρίθηκε το διπλό υπέρ των πορτοκαλί με την προπόνηση να τελειώνει με αποθεραπεία και διατάσεις στο γυμναστήριο.

Οι «πράσινοι» αύριο το πρωί συνεχίζουν την προετοιμασία τους, ενώ θα ακολουθήσει φυσικά και απογευματινή προπόνηση. Ο Στέφανος Κοτσόλης προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο δεν αγωνίστηκε στο διπλό για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Μπαϊράμι έκανε ατομικό.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ