ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μάχη» με την Κάλιαρι για Ρόσι

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Παναθηναϊκός «παλεύει» με την Κάλιαρι για να αποκτήσει τον Φάουστο Ρόσι.

«Μάχη» με την Κάλιαρι για Ρόσι

Ο Φάουστο Ρόσι είναι στην κορυφή της λίστας των μέσων για τον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Νταμπίζα να «παλεύει» για να τον ντύσει στα πράσινα. Χθες, υπήρχαν δηλώσεις του παίκτη, σύμφωνα με τις οποίες εξέφραζε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Primera Division και τη Σεβίλλη, η οποία φερόταν να εξετάζει την περίπτωσή του.

Σήμερα, νέα δημοσιεύματα, αυτή τη φορά από την Ιταλία, κάνουν λόγο για «μάχη» του «τριφυλλιού» με τον Κάλιαρι για τον ποδοσφαιριστή. Όπως τονίζουν οι γείτονες, η ιταλική ομάδα ή ο Παναθηναϊκός θα είναι η επόμενη ομάδα του 23χρονου μέσου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.