ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Αποχώρησαν Πέτριτς-Μπούρμπος (vid)

Με τους Μλαντεν Πέτριτς και Χρήστο Μπούρμπο να αποχωρούν λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Πολωνία. Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση τους. Κανονικά ο Κοτσόλης, «ακούμπησε» μπάλα και ο Μπαϊράμι. Αποστολή στο Γκνιέβινο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Αποχώρησαν Πέτριτς-Μπούρμπος (vid)

Ο Κροάτης φορ του «τριφυλλιού» δεν ολοκλήρωσε την σημερινή προπόνηση των «πρασίνων», για προληπτικούς λόγους, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του. Μαζί του και ο Μπούρμπος, ο οποίος ούτως η άλλως βρίσκεται πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Καλύτερες θερμοκρασίες και… ανάσες

Με σύμμαχο… τον καιρό αυτή τη φορά, αφού οι θερμοκρασίες ήταν σήμερα πιο… γήινες και οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου προπονήθηκαν πιο… άνετα ξεκινώντας με τρέξιμο και ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν στις κεφαλιές εκτελώντας μια ειδική άσκηση.

Μέσα και ο Μπαϊράμι

Με παρόντα και τον Εμίρ Μπαϊράμι στις πρώτες ασκήσεις με τη μπάλα του Σουηδού επί Πολωνικού εδάφους, οι «πράσινοι» συνέχισαν με μερικά σπριντ.

«Κορόιδο» και δίτερμα

Το πρόγραμμα στη συνέχεια περιελάμβανε κορόιδο ενώ οι μετά οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, παίζοντας δίτερμα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας υπό πίεση, με το παιχνίδι να «παίζεται» στο 1/3 του γηπέδου.

Το μίνι τουρνουά διήρκησε περίπου μισή ώρα με την ομάδα των  «πορτοκαλί» και των «μπλέ» να έχουν από τέσσερις νίκες, ενώ οι «γκρι» είχαν 2 νίκες. Πρώτοι σκόρερ αναδείχθηκαν οι Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης και Καρέλης, με τρία γκολ, ενώ από ένα έβαλαν οι Ατζαγκούν, Μπεργκ, Δώνης, Λαγός, Υμεράϊ, Ντίνας και Ζέκα.

Το απόγευμα οι «πράσινοι» θα προπονηθούν μία ώρα αργότερα από την προκαθορισμένη, δηλαδή 18:30 (19:30 ώρα Ελλάδας), ρίχνοντας λίγο τους ρυθμούς, αφού θα έχει μικρότερη διάρκεια από την πρωινή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ