ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο UEFA PRO Ρότσα

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μπορεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε οποιαδήποτε χώρα καθώς πήρε στα χέρια του το δίπλωμα προπονητικής από την UEFA.

Ο UEFA PRO Ρότσα

Ο Ρότσα πριν από 20 ημέρες παρακολούθησε ένα σεμινάριο στην Ρόδο που διοργανώθηκε από την ΕΠΟ και έτσι πήρε και το δίπλωμα  προπονητικής UEFA Pro.

Ταυτόχρονα το ίδιο δίπλωμα απέκτησε ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος προπονεί την ομάδα Παίδων της ακαδημίας του Τριφυλλιού.

Επίσης, την ίδια σχολή παρακολούθησαν ο παλαίμαχος αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Γκούμας, αλλά και οι Τραϊανός Δέλλας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Αλέκος Βοσνιάδης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 258.874 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ