ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Χαλάρωμα… πριν από το πρώτο φιλικό (pics, vids)

Ολοκληρώθηκε και η απογευματινή προπόνηση των «πράσινων», με τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να παίζουν ποδοβόλεϊ για μισή ώρα περίπου. Απουσίασαν Μπεργκ, Πέτριτς και Μπαϊράμι. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Χαλάρωμα… πριν από το πρώτο φιλικό (pics, vids)

Χωρίς τους Μάρκους Μπεργκ, Μλάντεν Πέτριτς και Εμίρ Μπαϊράμι οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού» για σήμερα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χαλάρωσαν και διασκέδασαν με ποδοβόλεϊ, με τους παίκτες να χωρίζονται σε τέσσερα γκρουπ των πέντε. Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός, Ντίνας, Κοτσόλης αντιμετώπισαν στον τελικό τους, Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη, Μυρθιανό, Δώνης και Ρισβάνη.

Η ομάδα με αρχηγό τον Τάσο Λαγό πανηγύρισε τον τίτλο,  μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, όπου δεν έλειψαν οι γκρίνιες… αλλά και οι πλάκες, με Λαγό, Ντίνα και «Τριάντα» να παίρνουν τη μερίδα του λέοντος.

Αύριο το πρωί η ομάδα θα προπονηθεί μισή ώρα, μόνο με λίγο τρέξιμο και χαλάρωμα και το απόγευμα θα δώσει το πρώτο της φιλικό, στην Πολωνία με την Άρκα Γκντίνια, στις 18:00 (19:00 ώρα Ελλάδας).

proponisi3
proponisi2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE