ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκίνημα στο “σπίτι” του

Από την Λεωφόρο θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του "περιπέτεια" ο Παναθηναϊκός που στη συνέχεια θα "μετακομίσει" στο ΟΑΚΑ.

Ξεκίνημα στο

Το κλιμάκιο της UEFA έκανε την επίσκεψή του στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού προκειμένου οι ιθύνοντες της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να διαπιστώσουν αν το “Απόστολος Νικολαΐδης” πληρεί τις προϋποθέσεις για την διεξαγωγή ευρωπαϊκού αγώνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Livesport” ο Παναθηναϊκός θα παίξει σίγουρα τον πρώτο προκριματικό αγώνα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με την πιθανότητα στη συνέχεια να “μετακομίσει” στο ΟΑΚΑ να είναι ανοιχτή.

Το κύριο πρόβλημα που προκύπτει αφορά τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου. Η ισχύς του ρεύματος και κατ’ επέκταση η παραγωγή φωτός στη φυσική έδρα του Παναθηναϊκού δεν είναι εναρμονισμένη με τις… αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.369 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν, λοιπόν, δεν λυθεί το πρόβλημα και οι πυλώνες δεν αλλαχθούν (πιθανότερο, αφού το κονδύλι της Περιφέρειας Αθηνών θα εισπραχθεί μετά το καλοκαίρι) τότε τα παιχνίδια των πλέι οφ στο Τσάμπιονς Λιγκ ή των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ οι “πράσινοι” θα πρέπει να το δώσουν στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.