ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συζήτηση για τη «Νέα» Λεωφόρο

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, θα συνεδριάσει η Περιφέρεια Αττικής και μέσα στα φλέγοντα ζητήματα είναι και η διάταξη για την αναβάθμιση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Συζήτηση για τη «Νέα» Λεωφόρο

Την ερχόμενη Πέμπτη (17/7), αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου της Αττικής και μέσα στα θέματα που θα συζητηθούν, βρίσκεται και η σύμβαση της Περιφέρειας με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Όπως επισημαίνεται και στο ενημερωτικό δελτίο της Περιφέρειας, την ερχόμενη Πέμπτη στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η σύμβαση με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, είναι 4ο θέμα στην ημερήσια διάταξη, καθώς θα πρέπει να εγκριθεί το ποσό των 8.632.311,44 ευρώ, για την αναβάθμιση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αναλυτικά η ημερησία διάταξη που αφορά τον Παναθηναϊκό:

Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συµβουλίου Αττικής Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συµβουλίου Αττικής που θα γίνει στις 10/07/2014 ηµέρα Πέµπτη και ώρα 15:00 στο αµφιθέατρο του Υπουργείου Υποδοµών, Μεταφορών και ∆ικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου- Χολαργού), µε τα παρακάτω θέµατα Ηµερήσιας ∆ιάταξης:

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

4. Έγκριση σύναψης και όρων Προγραµµατικής Σύµβασης µεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Οµίλου για το έργο «Αναβάθµιση γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας», συνολικού προϋπολογισµού 8.632.311,44 € (συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α. 23%).

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύµβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.