ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Το γλειφιτζούρι… και οι σοκολάτες (vid)

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την νικήτρια ομάδα του ποδοβόλεϊ, στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Το γλειφιτζούρι… και οι σοκολάτες (vid)

Ο Τάσος Λαγός, αρχηγός της νικήτριας ομάδας στο τελικό, πήρε ως έπαθλο γ’ αυτόν και τους συμπαίκτες του σοκολάτες, ενώ ο αρχηγός της ομάδας που τερμάτισε τελευταία πήρε ως δώρο… ένα γλειφιτζούρι, με τον Ζέκα να … τρώει την κρυάδα, φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι, από το γήπεδο του «Mistral Sport».

Ο Λαγός ύψωσε… στον ουρανό του Γκνιεβίνο την τιμημένη σκολάτα προκαλώντας τα γέλια και τα πειράγματα των συμπαικτών του, ενώ ο Μέντες καμάρωνε στους φωτογραφικούς φακούς με το έπαθλο στα χέρια.

Ο “ψηλός” και οι διαμαρτυρίες του “Τριάντα”

Ο τελικός έληξε με 12-11 υπέρ της ομάδας του Τάσου Λαγού (Κοτσόλης, Μέντες, Ντίνας, Κουτρουμπής) απέναντι στους φιναλίστ Δώνη, Μυρθιανό, Χουχούμη, Ρισβάνη και Τριανταφυλλόπουλο, με τους ηττημένους να γίνονται έξαλλοι… με την διαιτησία… του Γιάννη Αναστασίου.

Ο “Τριάντα” διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κόουτς του Παναθηναϊκού, λέγοντας του λίγο πριν από τη λήξη του τελικού: “Εμείς δίπλα το κάναμε διαφορετικά! Ωραίους κανόνες έχετε εσείς εδώ”, με τον Αναστασίου να απαντάει: “Εγώ τι είπα…”. Σε κάποια φάση όταν συγκρούστηκαν στον αέρα οι Ρισβάνης και Δώνης στην προσπάθεια τους να πιάσουν μια κεφαλιά, ο Ντίνας φώναξε: “Αφήστε τα παιδιά, θα τα βρουν μεταξύ τους, οι ασφάλειες τους”, προκαλώντας τα γέλια των υπολοίπων.

Ο Θανάσης Ντίνας ήταν ο MVP της αναμέτρησης, με τον Τάσο Λαγό να φωνάζει συνεχώς: “Δώστε στον ψηλό (σ.σ. Ντίνας) να σας καρφώσει”,, ωστόσο ούτε αυτός… γλίτωσε από τα… “γκάζια” του Αναστασίου, όταν σε κάποια στιγμή του είπε να κρατήσει καθυστερήσεις, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να του αποκρίνεται: “Θες καθυστερήσεις επειδή χάνεις, αν κέρδιζες τι θα έλεγες”.

Ωστόσο η ομάδα των Λαγού και Ντίνα γύρισε… το ματς, κερδίζοντας το με 12-11 και με τη λήξη του τελικού, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ξέσπασε σε διαμαρτυρίες φωνάζοντας: “Άντε ρε!” πολλές φορές, δυνατά, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους, για την ήττα της ομάδας του.

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ