ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Κοτσόλης: «Έχουμε ομοιογένεια»

Στη χημεία που υπάρχει στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Στέφανος Κοτσόλης, με δηλώσεις του μετά το πρώτο φιλικό του «τριφυλλιού» με την Άρκα Γκντίνια. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Κοτσόλης: «Έχουμε ομοιογένεια» | panathinaikos24.gr

«Είχαμε καλή εικόνα και ο προπονητής έβγαλε κάποια συμπεράσματα. Δουλεύουμε σε υψηλή ένταση. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε έτοιμοι στα μεγάλα παιχνίδια. Έχουμε ομοιογένεια. Με εξαίρεση την προσθήκη του Χρήστου Μπούρμπου, γνωριζόμαστε πολύ καλά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Νομίζω ότι χαρακτηριστικό της ομάδας είναι η πολύ καλή χημεία».

Όσο για το αν έχει κάποια προτίμηση για την κλήρωση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο έμπειρος πορτιέρο τόνισε: “Αυτή τη στιγμή μας απασχολεί η ομάδα να είναι στην καλύτερη κατάσταση τότε. Δεν θέλω να επιλέξω αντίπαλο”. Αναφερόμενος στα της προετοιμασίας, είπε: «Πέρυσι εντάχθηκε στο β στάδιο της προετοιμασίας. Φέτος αυτό που μας διακρίνει είναι ο υψηλός ρυθμός και αν δεν έχεις ακολουθήσει το πρόγραμμα που σου έδωσε η ομάδα στις διακοπές, θα δυσκολευτείς».

Κλείνοντας, ο Κοτσόλης είπε: «Ένα από τα στοιχεία που ώθησε την ομάδα πέρυσι είναι ότι ήταν μια οικογένεια. Αυτό θα πρέπει να το διαφυλλάξουμε. Έτσι θα τα καταφέρουμε. Ο κόσμος να περιμένει ότι οι παίκτες θα δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close