ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συζήτηση Γιαννακόπουλου για τα έσοδα

Θέμα συζήτησης για τα έσοδα της διοργάνωσης, έθεσε στη συνεδρίαση της Euroleague ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συζήτηση Γιαννακόπουλου για τα έσοδα

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, βρίσκεται στην Βαρκελώνη μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Κατσογιάννη για την αυριανή (10/07) κλήρωση των ομίλων της Euroleague.

Στην πρωινή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε πριν από την καθιερωμένη Γενική Συνέλευση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε τον λόγο και έθεσε το «καυτό» θέμα των εσόδων των ομάδων.

Η συζήτηση έγινε γύρω από το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να επισημαίνει πως «Για ποιο μέλλον να μιλάμε από την στιγμή που οι ομάδες δεν έχουν έσοδα;»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το θέμα που έθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συζητήθηκε λίγη ώρα αργότερα στην γενική συνέλευση των ομάδων, αλλά αντίδραση από πλευράς διοργανώτριας δεν υπήρξε. Ο Τζόρντι Μπερτομέου και οι συνεργάτες του τόνισε ότι θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές αλλαγές προς το… καλύτερο, αναφορικά με τις χορηγίες και αυτό θα είναι προς όφελος των ομάδων. Παράλληλα γνωστοποίησε πως θα υπάρξουν αλλαγές και στο καλεντάρι, αλλά και στις αδειοδοτήσεις των ομάδων, ενώ συζητήθηκαν και κάποιες αλλαγές στους κανονισμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.