ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Είναι στο χέρι των Γκρίζλις»

Ο Νικ Καλάθης, ο οποίος βρίσκεται στο summer league του Ορλάντο, παραδέχτηκε ότι έχει αρκετές προτάσεις από την Ευρώπη τονίζοντας βέβαια ότι όλα εξαρτώνται από τους Γκρίζλις.

«Είναι στο χέρι των Γκρίζλις»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καλάθη:

Για τις προτάσεις απ’ την Ευρώπη, όπως αυτή απ’ τον Παναθηναϊκό, στον οποίο προορίζεται άμα τη αποδέσμευσή του απ’ τους Γκρίζλις«Μόλις δεις μία μεγάλη πρόταση στο τραπέζι, θα το σκεφτείς. Πάντα το σκέφτεσαι. Τόσα πολλά χρήματα μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή. Παίζω το άθλημα που αγαπώ, επομένως είμαι πραγματικά ευλογημένος. Ό,τι κι αν συμβεί, θα είμαι χαρούμενος».

Για τα συμβόλαια στην Ευρώπη«Υπάρχουν σίγουρα μεγάλες προτάσεις στην Ευρώπη. Αλλά το Μέμφις είναι ένα σπουδαίο μέρος. Απλώς εξαρτάται στο τι θα κάνουν οι Γκρίζλις. Φαντάζομαι πως είναι στο χέρι τους. Έχουν το δικαίωμα να με κρατήσουν ή όχι. Θα ‘χει ενδιαφέρον να δω τι θα κάνουν».

Για την αποδέσμευσή του, την οποία φέρεται να αιτήθηκε:«Δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι καθόλου αλήθεια. Θα δουλέψω το παιχνίδι μου και θ’ αφήσω τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 218.261 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το θετικό δείγμα του σε χρήση απαγορευμένης ουσίας:«Ακόμα πονάει. Αισθάνθηκα πως απογοήτευσα την ομάδα. Αλλά θα επανέλθω».

Για το πώς το υπόλοιπο της ποινής του επηρεάζει τη συμμετοχή του στο Mundobasket 2014«Θα έχω συνάντηση με τη FIBA εδώ σε λίγο καιρό για να δούμε τι θα συμβεί. Σίγουρα θέλω να παίξω με την Εθνική Ομάδα το καλοκαίρι. Αν επιστρέψω στο ΝΒΑ, θα αποδεχτώ την ποινή».

Για το τι προτιμά, ΝΒΑ ή Ευρώπη: «Είναι δύσκολη απόφαση. Τώρα είμαι απλώς συγκεντρωμένος στο να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ αυτό το καλοκαίρι. Κι ό,τι κι αν συμβεί, θα συμβιβαστώ. Βλέποντας και κάνοντας. Αν το Μέμφις με θέλει κι ενεργοποιήσει την οψιόν, θα παίξω. Αν με αποδεσμεύσουν, θα πάω στην Ευρώπη. Φαντάζομαι πως το μπαλάκι είναι στην πλευρά τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.