Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Θέλουμε να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί»

Δύσκολο χαρακτήρισε τον όμιλο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που όμως εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι νταμπλούχοι θα παρουσιαστούν όπως πρέπει.

Ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» σε σχόλιό του για την κλήρωση κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να σταθεί δίπλα στην ομάδα προκειμένου να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. Όπως υποστήριξε ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς, εκφράζοντάς τον σεβασμό του για τις αντιπάλους του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ο όμιλος μας περιλαμβάνει έξι ομάδες που είναι όλες πρωταθλήτριες στις χώρες τους. Αυτό τα λέει όλα σχετικά με το βαθμό δυσκολίας. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, θέλουμε να είμαστε δυνατοί, ανταγωνιστικοί και ο κόσμος μας να γεμίζει το ΟΑΚΑ και να βλέπει μια ομάδα η οποία σε κάθε αγώνα θα δίνει το 100% των δυνάμεών της για να μας κάνει όλους χαρούμενους. Θα αντιμετωπίσουμε σπουδαίους αντιπάλους, τους οποίους σεβόμαστε, θα συναντήσουμε και πάλι φίλους που αγαπάμε κι ετοιμαζόμαστε για μια συναρπαστική σεζόν με αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα. Η Ευρωλίγκα είναι μια σκληρή διαδικασία, ένας μαραθώνιος, αλλά το ταμείο γίνεται στο τέλος της χρονιάς».

Exit mobile version