ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Πιστεύω στην ομάδα και στις δυνατότητές της»

Την απόλυτη πίστη στην ομάδα του εξέφρασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς παρά την δύσκολη, όπως τη χαρακτήρισε, κλήρωση της Ευρωλίγκας.

Ιβάνοβιτς: «Πιστεύω στην ομάδα και στις δυνατότητές της»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» υποστήριξε ότι οι ομάδες του ομίλου είναι δύσκολες για ξεχωριστούς λόγους η καθεμία. Σύμφωνα με τον ίδιο κάθε άλλο παρά εύκολο έργο έχει η ομάδα του αλλά υποστήριξε ότι έχει πίστη ότι θα εμφανιστεί όπως πρέπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Θεωρώ ότι ο δικός μας όμιλος είναι ο πιο δυνατός. Η Μπαρτσελόνα είναι πρωταθλήτρια Ισπανίας, διαθέτει σπουδαίους παίκτες κι αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στην Ευρώπη. Η Φενέρμπαχτσε είναι δύσκολος αντίπαλος ενώ η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελεί ιδιαιτερότητα με δεδομένη την ιστορία του στον Παναθηναϊκό. Η Αρμάνι Μιλάνο είχε μια εξαιρετική σεζόν και έχει κίνητρο για μια καλύτερη φετινή. Συμπερασματικά ο όμιλός μας είναι δύσκολος, τίποτε δεν είναι εύκολο. Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά. Το σίγουρο είναι ότι πιστεύω στην ομάδα μας και στις δυνατότητές μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.