ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα κλιμάκιο της UEFA

Το διήμερο 15-16/07 κλιμάκιο της UEFA θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να επιθεωρήσει τόσο τη Λεωφόρο όσο και το ΟΑΚΑ, αναφορικά με το ποιο γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί σαν έδρα του Παναθηναϊκού τελικά στα ευρωπαϊκά ματς της νέας χρονιάς.

Στην Αθήνα κλιμάκιο της UEFA

Οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θέλουν να διαπιστώσουν αν  το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πληροί τις προϋποθέσεις προκειμένου ο Παναθηναϊκός να δώσει τους ευρωπαϊκούς αγώνες στην ιστορική του έδρα.

Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν η Λεωφόρος να πάρει την έγκριση που χρειάζεται καθώς στο γήπεδο αυτό οι «πράσινοι» έχουν γράψει ορισμένες από τις πιο σπουδαίες σελίδες της ιστορίας τους.

Αν αυτό δεν καταστεί τελικά εφικτό τότε οι κυπελλούχοι Ελλάδα θα δώσουν αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ, όπως άλλωστε γίνεται με τους ευρωπαϊκούς αγώνες του «τριφυλλιού» τα τελευταία χρόνια

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.374 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.