Αναλυτικά ο Τάσος Λαγός μίλησε στο panathinaikos24.gr για:

Την προετοιμασία: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Νομίζω ότι δουλεύουμε πολύ καλά, οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές.  Δουλεύουμε σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που θέλει ο προπονητής, για να τα βγάλουμε στους αγώνες που ξεκινάμε φέτος πιο νωρίς. Και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες που έρχονται».

Το πρώτο φιλικό και αν έμεινε ευχαριστημένος ο προπονητής: «Είναι πρώτο φιλικό, σίγουρα κάνεις κάποια λάθη. Βάζεις στοιχεία απ’ αυτά που δουλεύεις στις προπονήσεις. Κάναμε και λάθη, κάναμε και ωραία πράγματα, βγάλαμε φάσεις, δεχθήκαμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά με τον καιρό και τα λάθη θα λιγοστεύουμε κι εμείς θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Υπάρχει ανυπομονησία. Η ομάδα πέρυσι δεν έπαιξε Ευρώπη και αυτό ακούγεται για τον Παναθηναϊκό περίεργο. Φέτος, υπάρχει ανυπομονησία, όλοι περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια και για εμάς και για τον σύλλογο. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε στους ομίλους».

Τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους προσωπικούς του: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να καθιερωθώ. Να κάνω μια χρονιά σαν την περσινή και ακόμη καλύτερη.  Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε, που είναι οι τίτλοι. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι ατομικοί στόχοι, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτοί είναι και ατομικοί και ομαδικοί στόχοι. Άλλος ένας στόχος μου είναι και η κλήση μου στην Εθνική. Θα δουλέψω σκληρά γι αυτό».

Το αν η λέξη «πρωτάθλημα» υπάρχει στο μυαλό τους: «Σίγουρα υπάρχει. Κάθε χρόνο υπάρχει αυτή η λέξη. Παναθηναϊκός είμαστε, δεν μπορούμε να λέμε κάτι άλλο. Εμείς θα πάμε πάλι μέσα από τη δουλειά, παιχνίδι με παιχνίδι. Παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχουν κάποιες βάσεις από πέρυσι, θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Σιγά σιγά, δεν είμαστε υπεράνω. Οι στόχοι θα έρθουν σιγά σιγά…»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου