ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

«Υπάρχουν οι βάσεις για το πρωτάθλημα»!

Ο Τάσος Λαγός θέτει, μέσω του panathinaikos24.gr, τους στόχους του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, δεν… φοβάται να μιλήσει για «πρωτάθλημα και Κύπελλο», γιατί «Παναθηναϊκός είμαστε, αλλά όχι υπεράνω. Οι στόχοι θα έρθουν σιγά σιγά». Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

 «Υπάρχουν οι βάσεις για το πρωτάθλημα»!

Αναλυτικά ο Τάσος Λαγός μίλησε στο panathinaikos24.gr για:

Την προετοιμασία: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Νομίζω ότι δουλεύουμε πολύ καλά, οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές.  Δουλεύουμε σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που θέλει ο προπονητής, για να τα βγάλουμε στους αγώνες που ξεκινάμε φέτος πιο νωρίς. Και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες που έρχονται».

Το πρώτο φιλικό και αν έμεινε ευχαριστημένος ο προπονητής: «Είναι πρώτο φιλικό, σίγουρα κάνεις κάποια λάθη. Βάζεις στοιχεία απ’ αυτά που δουλεύεις στις προπονήσεις. Κάναμε και λάθη, κάναμε και ωραία πράγματα, βγάλαμε φάσεις, δεχθήκαμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά με τον καιρό και τα λάθη θα λιγοστεύουμε κι εμείς θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Υπάρχει ανυπομονησία. Η ομάδα πέρυσι δεν έπαιξε Ευρώπη και αυτό ακούγεται για τον Παναθηναϊκό περίεργο. Φέτος, υπάρχει ανυπομονησία, όλοι περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια και για εμάς και για τον σύλλογο. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε στους ομίλους».

Τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους προσωπικούς του: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να καθιερωθώ. Να κάνω μια χρονιά σαν την περσινή και ακόμη καλύτερη.  Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε, που είναι οι τίτλοι. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι ατομικοί στόχοι, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτοί είναι και ατομικοί και ομαδικοί στόχοι. Άλλος ένας στόχος μου είναι και η κλήση μου στην Εθνική. Θα δουλέψω σκληρά γι αυτό».

Το αν η λέξη «πρωτάθλημα» υπάρχει στο μυαλό τους: «Σίγουρα υπάρχει. Κάθε χρόνο υπάρχει αυτή η λέξη. Παναθηναϊκός είμαστε, δεν μπορούμε να λέμε κάτι άλλο. Εμείς θα πάμε πάλι μέσα από τη δουλειά, παιχνίδι με παιχνίδι. Παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχουν κάποιες βάσεις από πέρυσι, θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Σιγά σιγά, δεν είμαστε υπεράνω. Οι στόχοι θα έρθουν σιγά σιγά…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ