ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τελικός και φιλικό…στον «Τάφο του Ινδού»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, μέσω της σελίδας του στο facebook ενημέρωσε τους φίλους, πως στο καφέ που βρίσκεται μέσα στον Τάφο του Ινδού, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον τελικό του Μουντιάλ, αλλά και το φιλικό του Παναθηναϊκού, απέναντι στη Λέγκια Γκντάνσκ.

Τελικός και φιλικό...στον «Τάφο του Ινδού»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς… Παναθηναϊκού και Μουντιάλ!

Ένα Σαββατοκύριακο με φουλ αγωνιστική δράση και ο πολυχώρος του «Τάφου του Ινδού» αναμένεται να παραμείνει ανοιχτός για τους ποδοσφαιρόφιλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες!

Το πρόγραμμα:

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φιλικό: Lechia Gdansk-Παναθηναϊκός (12/7, 18.00)

Μουντιάλ τελικός: Γερμανία-Αργεντινή (13/7, 22.00)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.