Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής (11/07), περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, καθώς σε αυτόν τον τομέα έδωσε έμφαση το προπονητικό επιτελείο και ο Γιάννης Αναστασίου.

Η πρώτη άσκηση ήταν στο ημικύκλιο και τη μεγάλη περιοχή του γηπέδου, με τις δύο ομάδες που προπονούνταν σε αυτόν τον τομέα να πρέπει να αλλάξουν πέντε πάσες και στη συνέχεια να σουτάρουν πετυχαίνοντας κάποιο τέρμα.

Αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά ήρθε ο Νίκος Καρέλης μ’ ένα εκπληκτικό βολέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφήνοντας άπαντες άναυδους.

Μια άλλη ομάδα παικτών, εκτελούσε ασκήσεις, υπό το βλέμμα του Στιβ Ρούτερ. Στη μια άσκηση οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να αλλάζουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα πάσες. Όποιοι έμειναν τελευταίοι έκαναν κάμψεις!

Το τέλος της προπόνησης, βρήκε τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια και να παίρνει το ρόλο του τερματοφύλακα. Οι Διαμαντής Χουχούμης και Χρήστος Δώνης δοκίμασαν τις ικανότητές του και τα ρεφλέξ του, με τον νεαρό στόπερ να κάνει καλές αποκρούσεις, κάποιες απ’ τις οποίες πανηγύρισε έξαλλα.

Πάντως το τεχνικό τιμ των πρασίνων, δεν θέλησε να πιέσει έντονα τους ποδοσφαιριστές, καθώς το Σάββατο (12/07) υπάρχει το φιλικό με την Λέγκια στο Γκντάσκ.

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου