ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φουλάρει για Ρόσι

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για να κάνει δικό του τον Φάουστο Ρόσι – Αισιοδοξία για τον Μεχντί Αμπέντ.

Φουλάρει για Ρόσι

Μετά και την – εκτός απροόπτου- θετική έκβαση στην υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος αύριο έχει το τελικό ραντεβού με την Ντινάμο Μόσχας και μετά παίρνει το αεροπλάνο για την Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» φουλάρουν για τον χαφ.  Κι όπου χαφ, βάλτε το όνομα του Φάουστο Ρόσι.

Ο μέσος που ανήκει στη Γιουβέντους αποτελεί εδώ και καιρό τον πρώτο στόχο του «τριφυλλιού», με τον Νίκο Νταμπίζα να χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα εντείνει τις προσπάθειες, προκειμένου να καταφέρει να φέρει στην Ελλάδα τον ποδοσφαιριστή. Αν δεν… κάτσει, τότε υπάρχει εναλλακτική επιλογή, αλλά, όπως σας γράψαμε και παραπάνω, πρώτη επιλογή είναι ο Ρόσι.

Αισιοδοξία για Αμπέντ

Σε ό, τι αφορά τον Μεχντί Αμπέντ, υπάρχει αισιοδοξία στο «πράσινο στρατόπεδο» ότι ο Αλγερινός μέσος θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Αυτό που περιμένουν από το «τριφύλλι» είναι να μιλήσει ο παίκτης στη Νιούκαστλ, προκειμένου να του ανάψουν το «πράσινο φως» για εκ νέου δανεισμό του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» ποντάρουν στο εξής στις διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα: Στο γεγονός ότι οι «ανθρακωρύχοι» θεωρούν ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος για την Πρέμιερ Λιγκ και γνωρίζουν πολύ καλά ότι στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να βελτιώνεται, κάτι που γι’ αυτούς είναι προτιμότερο από το να πάει σε μια άλλη ομάδα και να αρχίσει από το μηδέν. Όπως και να’ χει, ο Παναθηναϊκός θα τον περιμένει μέχρι τέλους.

*Ο Στέφανος Καπίνο οδεύει προς ομάδα του εξωτερικού, πιθανότατα την Μάιντ. Οι “πράσινοι” θα κινηθούν για ξένο αντικαταστάτη του, ενώ οι Ταμπάκης και Κότσαρης θα δοθούν δανεικοί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.